Mialem ten sam problem i postanowilem zostawic wszystko jak bylo, gdyz mam nietypowe listwy i gryzlyby sie z zaslepka. A nie chcialem miec za duzo kolorow w srodku. Raper bedzie wiedzial wiecej bo wymienial glosniki i wrzucal tube. U mnie tuba i wzmak dakej czekaja i nie moge sie zebrac.
Co do zmieniary to duzym minusem jak dla mnie jest umieszczenie jej w bagazniku, planuje ja wrzucic pod fotel. Teraz zmiana plyt na deszczu...odpada.
_________________ bylo mitsi fto gpx(sic)
bylo e36 320 coupe(RIP)
bylo e36 316 coupe
bylo w210 e200(sic)
bylo e46 328ci(RIP)
bylo e39 520
bylo e34 520
Jest e46 328ci
Jest drift projekt
Ostatnio zmieniony przez barzini 27 Luty 2010, 01:16, w całości zmieniany 1 raz
KAMELEONV ja powiem tak co ci tu będę dużo pisał , wpadnij to posłuchasz ale ogólnie gra to dobrze , czysto tak do połowy głośności (muszę się kiedyś wziąć za zestrojenie tego do kupy) w sumie to powyżej połowy głośności to łupie tak że nie słyszę własnych myśli pzdr
_________________ "Możesz mieć każde auto. M5 i tak jest szybsze" - Jeremy Clarkson
Siemka, przestaly mi grac glosniki w drzwiach pasazera z przodu, cala reszta gra co z tym zrobic???? Dodam ze w tylnych drzwiach gwizdki nigdy nie graly, co radzicie??
[ Dodano: 8 Marzec 2010, 19:43 ]
A ogolnie to proponuje zakasac rekawy i sprawdzic samemu, uwierz to nie takie trudne. Gdy zabieralem sie pierwszy raz za swoja e39 to nie mialem zielonego pojecia co robic i gdzie zaczynac... Polecam ten filmik, na 100% sie przyda to czesc pierwsza, ogolem jest ich siedem,wzystkie na YT. Pozdro Pajda.
_________________ bylo mitsi fto gpx(sic)
bylo e36 320 coupe(RIP)
bylo e36 316 coupe
bylo w210 e200(sic)
bylo e46 328ci(RIP)
bylo e39 520
bylo e34 520
Jest e46 328ci
Jest drift projekt
pajda, tylne gwiazdki to ściema chyba ze masz DSP, a głośnik może nie grac bo się spalił, albo jest gdzies przerwa na kablach, często przecierają sie kable na załamaniu miedzy drzwiami a karoseria, wszystko inne działa?? (centralny, lustro, szyba??)
_________________ ...:::BEZ FILTRA:::... Rul3z
Największą wadą używanego samochodu jest jego poprzedni właściciel...
Problem z BMW???? Potrzebna Diagnostyka. Daj znać, pomyślimy
Ja mialem zrobione u siebie tak ze Orginalne radio siedzialo na swoim misjscu i bylo podláczone tylko pod prád(zeby sobie swiecilo i pokazywalo godzine) a pod siedzeniem pasazera w miejscu na apteczke siedziala sobie ///ALPINE podlaczone do glosnikow a panel od niej byl w miejscu popielniczki na desce . Gralo zaje..scie i ten panel wmontowany tez fajnie wygladal. Nie chcialem psuc sobie deski rozdz. bo z seryjnym radyjkiem fajnie to wyglada. Teraz juz tak nie mam bo radio mi spadlo przy wyciaganiu na beton i sie roz...balo, ale poszlo na eBay. Teraz jak bede to robil to radio znajdzie sie w bagazniku a panel w tym samym miejscu. Naprawde polecam takiei montaz. jak znajde jakies fotki to wkleje.
Rozkrecilem wszystko, w tylnych drzwiach pustka swieci, w przednich dalej nie gra . Bezpieczniki sprawdzilem sa ok. Rozkrecam panele dobieram sie do radia, moze zawioze do jakiegos magika- / moze znacie jakiegos/.
[ Dodano: 11 Marzec 2010, 13:28 ]
Chce podlaczyc swoje radio Sony ale nigdzie nie moge dostac ramki , moze ktos ma taka na zbyciu ?????
Wiec po długich przemysleniach zdecydwałem i zamiast orginalnego radyjka siedzi teraz ALPINE gra dużo lepiej chodz jest mały niedosyt,przydało by sie wymienic teraz głosniki ale tyle tego jest ,na poczatku myslałem o HERTZ-ach chodz tez JBL tez dobrze gra,wkładał ktos takie głosniki? które lepsze?oczywiscie nie bede nic przerabiał ma zostac 13cm otwór jak jest chce poprostu w seryjnych miejscach wyciagnac troszke wiecej,na małego suba wybrałem miejsce tylnego podłokietnika,takze tam wstawie cos mocniejszego.
KAMELEONV jak nie planujesz bawić się w wygłuszanie itp to włóż po prostu jakieś firmowe głośniki i tyle. Na pewno jakaś poprawa nastąpi, ale nie warto pakować kasy w super extra głośniki jak nie planujesz grubsiejszego grzebania
KAMELEONV napisał/a:
a małego suba wybrałem miejsce tylnego podłokietnika
Co masz na myśli???
Chcesz tam przykręcić sam głośnik???
KAMELEONV jak nie planujesz bawić się w wygłuszanie itp to włóż po prostu jakieś firmowe głośniki i tyle. Na pewno jakaś poprawa nastąpi, ale nie warto pakować kasy w super extra głośniki jak nie planujesz grubsiejszego grzebania
KAMELEONV napisał/a:
a małego suba wybrałem miejsce tylnego podłokietnika
Co masz na myśli???
Chcesz tam przykręcić sam głośnik???
Jeżeli chodzi o tył no za wiele miejsca tam nie ma,niestety rozwiazanie by było w bagażniku ale neistety bagażnik potrzebuje,musze włąsnie pomyslec jak najlepiej w miejsce podłokietnika wbudowac jakis głosnik basowy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum