Wysłany: 9 Marzec 2010, 12:01 530i e34 by piochu25
Witajcie!
Przedstawiam wam mój nowy nabytek Bmw 530i e34,
Silnik M60B30 czyli 3 litry V8 w manualu, a żeby było ciekawiej to ma i szpere :extaza
Wyposażenie to
-klima
-4x elekt. szyby
-komputer pokładowy
-welurowa tapicerka
Samochód ma przejechane 215 tyś mil, troche sporo ale jak na ten przebieg silnik pracuje bardzo ładnie. Wymaga przede wszystkim posprzątania i wymiany przednich sworzni bo tak tłuką że aż strach jechać,wiadomo auto nie jest nowe, także wymaga troche pracy i wkładu finansowego. Tak po za tym to bedzie czym na zlocie gumy palić bo 320 to musiała się namęczyć
Piekna sztuka, przymierzalem sie wlasnie do tej od miesiaca... Ciesze sie ze przynajmniej trafila w dobre rece.
_________________ bylo mitsi fto gpx(sic)
bylo e36 320 coupe(RIP)
bylo e36 316 coupe
bylo w210 e200(sic)
bylo e46 328ci(RIP)
bylo e39 520
bylo e34 520
Jest e46 328ci
Jest drift projekt
Widze ze nie tylko ja sie napalalem na ta sztuke. Nie za duzo masz tego piochu25 pod domem.
Wrzucaj jakies moovie na swoj kanal na YT i tutaj oczywiscie. Jeszcze raz- pozazdroscic!
bylo e36 320 coupe(RIP)
bylo e36 316 coupe
bylo w210 e200(sic)
bylo e46 328ci(RIP)
bylo e39 520
bylo e34 520
Jest e46 328ci
Jest drift projekt
Dzięki wszystkim za miłe słowa, widzę że wielu z was było zainteresowanych tym autem, no ale jak to jest z takimi rodzynkami, po prostu trzeba czasem brać coś bez namysłu, pomimo tego w jakim jest stanie . Dzisiaj, podniosłem auto z zwaliłem koła, no i tak:
-4 tarcze do wymiany
-środkowy tłumik do wymiany (da się jeszcze coś z niego ulepić tymczasowo)
-zawieszenie przednie też raczej wstawie nowe, bo każdy drążek z innej parafii,po za tym część z nich mocno zużyta.
-wyciek oleju gdzieś z dołu silnika,ale nie wiem dokładnie gdzie, pojade autem na podnośnik i wtedy dokładnie go zlokalizuje.
Koleś co mi go sprzedał, powiedział że ten silnik ma dwa filtry oleju. Jeden jest po lewej stronie przy silniku, a wiecie może gdzie jest drugi i czy wogóle taki jest?
Cytat:
za kare odsprzedaz mi e28
odsprzedać to raczej Ci nie odsprzedam, ale mogę Ci się dać gaznąć jak go skończę
Cytat:
Nie za duzo masz tego piochu25 pod domem.
No troche mi się tego nazbierało, ale naszczęście większość we właściwej marce
Tylko tego cholernego Landrovera muszę się pozbyć
Film na YT na pewno wrzucę, tylko na razie nie che za bardzo szaleć bo boje się że przednie koła na bok powychodzą, ale mogę wrzucić coś w stylu walk around jak chcecie?
Czy ktoś wie może czy kiera od e36 bez airbaga, pasuje do e34 bez airbaga?
Film na YT na pewno wrzucę, tylko na razie nie che za bardzo szaleć bo boje się że przednie koła na bok powychodzą, ale mogę wrzucić coś w stylu walk around jak chcecie?
Czy ktoś wie może czy kiera od e36 bez airbaga, pasuje do e34 bez airbaga?
Co do filmiku to jak najbardziej, pokaz tez jak silnik chodzi
Natomiast jesli chodzi o kiere to powinna pasowac, ja w swojeje e34 mam kiere z e46 po lifcie, a w e36 mialem kiere z e34, takze wydaje mi sie ze powinna podejsc.
bylo e36 320 coupe(RIP)
bylo e36 316 coupe
bylo w210 e200(sic)
bylo e46 328ci(RIP)
bylo e39 520
bylo e34 520
Jest e46 328ci
Jest drift projekt
Ostatnio zmieniony przez barzini 10 Marzec 2010, 16:42, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum