Wiec temat powrocil... mamy e30 i mamy m62b44... co dalej??? Czy musi byc 6tka skrzynia?? Moze 5tka z takiej 530d by podeszla razem ze sprzeglem?? Wiem juz ze jest ciezko z m62 ale mamy akurat taki silnik pod reka.
_________________ ...:::BEZ FILTRA:::... Rul3z
Największą wadą używanego samochodu jest jego poprzedni właściciel...
Problem z BMW???? Potrzebna Diagnostyka. Daj znać, pomyślimy
Wydaje mi sie ze skrzynia to tylko od V-ki Slawko...
_________________ bylo mitsi fto gpx(sic)
bylo e36 320 coupe(RIP)
bylo e36 316 coupe
bylo w210 e200(sic)
bylo e46 328ci(RIP)
bylo e39 520
bylo e34 520
Jest e46 328ci
Jest drift projekt
jak macie zamiar rozwiazac sprawe miski olejowej???
opcje sa dwie, albo podnosisz silnik do góry, co w naszym wypadku odpada gdyż auto ma być do jazdy po normalnych drogach, albo obniżasz magiel o jakieś 15-20mm co spokojnie wystarcza do wsadzenia V8'ki na miejsce
Nie widzialem tu jeszcze zadnego takiego projektu. Sa 335i, mamy jedna w klubie nawet, ale 344....
_________________ ...:::BEZ FILTRA:::... Rul3z
Największą wadą używanego samochodu jest jego poprzedni właściciel...
Problem z BMW???? Potrzebna Diagnostyka. Daj znać, pomyślimy
Nie znam sie na takich zamianach, ale jak Ci sie uda wsadzic do e36 silnik m62b44 i wszystko bedzie ok, tp pozostanie tylko zrobic licencje pilota. Ten silnik daje rade w 7er,a w e36 strach myslec co bedzie
ups to szkoda, bylo by mega kozacko, ale w e30 tez bedzie latal rob, rob i chwal sie, bo jestem ciekaw jak to wyjdzie
siudmy uwierz mi ze w e30 bedzie lepszy kozak niz w e36 - w koncu e30 jest sporo lzejsza od swojego nastepcy. moim skromnym zdaniem Berta z tym silnikiem zje niejedno m3 i m5
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum