BMW: E39 535i
Zaproszone osoby: 5 Pomógł: 15 razy Wiek: 29 Dołączył: 05 Mar 2008 Posty: 2223 Skąd: Dublin
Wysłany: 5 Listopad 2009, 22:12
Wygląda jak M3 stuningowana przez irola (mowa tu o kolorze i spojlerze w tyle)
E46 CSL miał ładniejsze wnętrze... nie popisali się, no ale niepogardziłbym takiego prezentu pod choinkę...
_________________ BMW - The Ultimate Driving Machine
BMW: e36 M50B29 Pomógł: 3 razy Dołączył: 06 Mar 2008 Posty: 604 Skąd: Cork
Wysłany: 6 Listopad 2009, 13:37
Jak dla mnie, to rewelacja, pasuje mi wszystko nawet nie sciagalbym tego skrzydla z tylu W tym aucie moze byc, a nawet lepiej zeby bylo
Heh, taki maly OT,
gdzies dwie godziny temu, jechalem za pania w "srednim wieku", ktora poruszla sie piekna biala 08 M3 (nie GTS jednak) z predkoscia Nissana Micry albo Forda Fiesty
Bardzo mi sie przykro robi jak sobie przypomne i szkoda mi tego auta
Ta pani raczej nigdy w swoim zyciu nie wcisnie pedalu gazu do konca w tym aucie i nawet nie ma zielonego pojecia do czego to auto zostalo stworzone i co potrafi
Czemu nie kupila sobie nowiutkiego Nissana Micry Normalnie zal mi dupe sciska
Wiem ... mam plan. Kupie sobie Nissana micre i sie z nia zamienie
Powiem jej ze zrobi w ten sposob dobry uczynek
BMW: e34 (sprzedane) Pomógł: 3 razy Wiek: 50 Dołączył: 07 Mar 2008 Posty: 777 Skąd: Co.Roscommon
Wysłany: 6 Listopad 2009, 18:14
Sezam napisał/a:
Jak dla mnie, to rewelacja, pasuje mi wszystko nawet nie sciagalbym tego skrzydla z tylu W tym aucie moze byc, a nawet lepiej zeby bylo
Heh, taki maly OT,
gdzies dwie godziny temu, jechalem za pania w "srednim wieku", ktora poruszla sie piekna biala 08 M3 (nie GTS jednak) z predkoscia Nissana Micry albo Forda Fiesty
Ta pani raczej nigdy w swoim zyciu nie wcisnie pedalu gazu do konca w tym aucie i nawet nie ma zielonego pojecia do czego to auto zostalo stworzone i co potrafi
Miejmy nadzieję, że autko (tej pani) dotrwa w idealnym stanie do póżnej starości...
_________________ Jeśli zrobisz to czego się boisz,to osiagniesz to co chcesz...
Heh, taki maly OT,
Miejmy nadzieję, że autko (tej pani) dotrwa w idealnym stanie do póżnej starości...
Dokładnie... A za jakieś 10/15 lat ja ją zakupię w idealnym stanie i z przebiegiem 50tys mil
_________________ Ryde or Die you talk it we live it...
Tak jak poprzednik E46 M3 Csl troche lżejsza , troche mocniejsza i troche droższa , jak dla mnie to tylko kolor bym zmienił.... jak powiedział J. Clarkson o e46 CSL : The most hardcore bmw ever made... ciekawe jak bedzie z tą nową chudzinką pozrawiam
Szczerze, E46 byla moim ulubionym M3, podobnie wersja CSL. Dlugo potrwa zanim przyzwyczaje sie do nowego modelu... Nastepca csl... Moze, ale chyba lepiej wygladalaby bez tego ordynarnego skrzydla i w czarnym kolorze.
_________________ The Ultimate Driving Experience.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum