BMW: 318iS
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 2 razy Wiek: 22 Dołączył: 18 Sie 2009 Posty: 159 Skąd: Westmeath
Wysłany: 7 Sierpień 2010, 09:41
Eiretyres ma masakryczne ceny w porownaniu do camskill
Za te same falkeny chca 422 euro a camskill 339 euro , zreszta podobnie dla wszystkich bo sam sie rozgladam za guma do siebie
BMW: e60 525dse Pomógł: 3 razy Wiek: 30 Dołączył: 11 Maj 2009 Posty: 260 Skąd: Kingscourt
Wysłany: 7 Sierpień 2010, 09:51
Ka///M napisał/a:
Eiretyres ma masakryczne ceny w porownaniu do camskill
Za te same falkeny chca 422 euro a camskill 339 euro , zreszta podobnie dla wszystkich bo sam sie rozgladam za guma do siebie
ale mają bardzo dobre promocje (czasami ), ja dałem za 17 goodyear po 120 za sztukę także warto czasami popatrzyć.
czy wychodzi drożej...? napewno nie dostaniesz takich jak ty chcesz tylko jakie oni maja na stanie- a maja ich nie wiele- a jak chcesz inne to ci moga zamówić z tych samych stron i doliczaja sobie pare euro... ja osobiście zamawiałem z http://www.camskill.co.uk i
BMW: 318iS
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 2 razy Wiek: 22 Dołączył: 18 Sie 2009 Posty: 159 Skąd: Westmeath
Wysłany: 7 Sierpień 2010, 15:58
Slyszalem ze w alloy wheels w blanchu robia dobre deale, i niektore opony oplaca sie u nich kupic i zamontowac, jak dotra do mnie fele to sie zainteresuje, zawsze to i mozna sobie dobra geometrie u nich zrobic
Ja spotkałem się już nie raz z takimi wulkanizacjami, że nie chcieli zakładać opon nie zakupionych u nich lub wyskakiwali z ceną 50€/szt
Na szczęście mam dwie zaprzyjaźnione miejscówki u mnie i często styknie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum