artek535, i tu się mylisz, cześć E46 nie ma przycisku BC i nie ma możliwości przełączania miedzy funkcjami, nawet jeśli dołożysz manetkę, trzeba to wszystko jeszcze włączyć i odpowiednio ustawić
_________________ ...:::BEZ FILTRA:::... Rul3z
Największą wadą używanego samochodu jest jego poprzedni właściciel...
Problem z BMW???? Potrzebna Diagnostyka. Daj znać, pomyślimy
BMW: e39 535i V8
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 12 razy Wiek: 32 Dołączył: 06 Mar 2008 Posty: 751 Skąd: Plock/Ballykelly/NI
Wysłany: 18 Listopad 2009, 22:14
Ok, male obc mozna dolozyc po zamontowaniu manetki z przyciskiem i jakiejs aktywacji tego.
Od poczatku myslalem o pelnym OBC, bo Daro napisal "wsystkie funkcje" tak.
BMW: KUPIE e39 M sport Pomógł: 4 razy Wiek: 27 Dołączył: 27 Maj 2009 Posty: 210 Skąd: Poznań/Swords
Wysłany: 13 Grudzień 2009, 20:55
Slawko napisał/a:
artek535, i tu się mylisz, cześć E46 nie ma przycisku BC i nie ma możliwości przełączania miedzy funkcjami, nawet jeśli dołożysz manetkę, trzeba to wszystko jeszcze włączyć i odpowiednio ustawić
bylbys w stanie Slawko wyczarowac male bc po zalozeniu manetki z przelacznikiem?
_________________ Boney M. zagrało,
kelner zgiął się wpół
Potem odjechało
Złote BMW
Sory za wprowadzenie w blad, mialem oczywiscie na mysli podstawowe informacje czyli spalanie, zasięg, temperaturę.
Manetke z przelacznikiem juz mam.
Tylko czy ktos z okolic Dublina pomoze zamontowac?
Gdzie mam podjechac to juz jade zeby zmienic komputerek i na kilometry przy okazji skasowac przeglad bo wwzystko powimienialem olej,filtry i fajnie by bylo .
Teraz długi weekend moze ktos chcetny do pomocy przy mojej E39
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum